Loading...
October 6, 2013#

Zeri.info

Arifaj: Unë Kristofor Kolombo i Kosovës!
Visar Arifaj, 26-vjeçari që po hyn në skenën politike kosovare si kandidat për Prishtinën, i një partie të emërtuar me një term të pazakontë “Partia e Fortë”, me sarkazmin dhe humorin e tij po reflekton realitetin kosovar.
http://www.zeri.info/artikulli/15578/arifaj-une-kristofor-kolombo-i-kosoves

Comments are closed.