Loading...
October 7, 2013#

Kryetari legjendar i Partisë së Fortë, Visar Arifa dhe disa nënkryetarë të kësaj partie, të hënën e kanë zbuluar projektin për ndërtimin e rezidencës transparente të kryetarit, e cila ka thënë se kap një shumë simbolike të të hollave e cila do të financohet prej qytetarëve dhe Komunës së Prishtinës, rreth 23 milion euro.

http://www.kosovapress.com/sq/zgjedhjet-lokale-2013/-partia-e-forte-prezanton-projektin-23-milion-eurosh-3694/

Leave a Comment