Loading...
September 15, 2013#

InfoGlobi

Flet Kryetari Lexhendar, Visar Arifaj

Me moton “tenderët dhe punësimi, së pari për mua, pastaj për familjarët e nënkryetarët. Në fund edhe për popullin” radhët e Partisë së Fortë po shtohen dita ditës. Jozyrtarisht disa nga nënkryetarët kanë deklaruar për Info Globin se ‘pushtetarët kanë tallur me vite qytetarin e Kosovës’ dhe se tani është koha që qytetari të tallet me ta’.

 http://infoglobi.com/flet-komandanti-lexhendar-visar-arifaj/

Leave a Comment