Loading...
September 16, 2013#

GazetaJNK.com

Visar I. Arifaj , 26, PF 

Visar Arifaj drejton subjektin më të ri në vend, Partinë e Fortë, e regjistruar më 20 qershor dhe e përbërë nga të rinj pa përvojë politike, që kritikojnë situatën aktuale në Kosovë përmes satirës.

http://gazetajnk.com/index.php?cid=1,3,6431

Leave a Comment