Loading...
October 7, 2013#

Kryetari legjendar i Partisë së Fortë, Visar Arifa dhe disa nënkryetarë të kësaj partie, të hënën e kanë zbuluar projektin për ndërtimin e rezidencës transparente të kryetarit, e cila ka thënë se kap një shumë simbolike të të hollave e cila do të financohet prej qytetarëve dhe Komunës së Prishtinës, rreth 23 milion euro.

http://www.kosovapress.com/sq/zgjedhjet-lokale-2013/-partia-e-forte-prezanton-projektin-23-milion-eurosh-3694/

October 4, 2013#

Premtimet e kryetarit Arifaj përballë premtimeve të kolegëve të tij nga partitë simotra

September 27, 2013#

Tema: Kush o ma i forti
Tema: Te gjithe flasin Armina nuk tregon
Te ftuar: Aulona Musta, Fatma Haxhialiu, Armina Mevlani, Daniela Pajaziti, Visar Arifaj, Shpat Kasapi, Blerina Braka, Ronela Hajati

September 20, 2013#

Kandidat i Partisë së Fortë për Prishtinën

September 20, 2013#

Partia e Fortë nderon me prezencen e saj fillimin e sezonit të ri të Oxygen

Oxygen, 20 shtator 2013
10379
Mysafirë :

Ismet Peja – Këngëtar
” Vox Art ”
Partia e Fortë
Visar Arifaj – Kryetar lexhendar
Ilir Bajri – Nënkryetar
Hana Qena – Nënkryetare
Vesa Luma – Këngëtare
Big Basta – Këngëtar
Kuiz : Adriana Matoshi , Albert Sylejman

August 9, 2013#
 

Kryetari Lexhendar i drejtohet popullit me disa fjalë urimi gjatë vizitave të Partisë së Fortë për hartimin e strategjive zhvillimore ekonomike.