Loading...
October 6, 2013#

Zeri.info

Arifaj: Unë Kristofor Kolombo i Kosovës!
Visar Arifaj, 26-vjeçari që po hyn në skenën politike kosovare si kandidat për Prishtinën, i një partie të emërtuar me një term të pazakontë “Partia e Fortë”, me sarkazmin dhe humorin e tij po reflekton realitetin kosovar.
http://www.zeri.info/artikulli/15578/arifaj-une-kristofor-kolombo-i-kosoves

September 25, 2013#

Standardi.info

Samuraji i fundit që do të shpëtojë Prishtinën
Ai nuk ka luajtur në asnjë film të legjendave, nuk ka marr pjesë në asnjë betejë legjendare të Samurajëve.

http://standardi.info/index.aspx?SID=25&LID=2&AID=120072&Ctype=1&ACatID=21

September 17, 2013#

Telegrafi.com

Arifaj: Së shpejti me libër, për të bëmat e Partisë së Fortë (Video)
Partia e Fortë është parti e transparencës, ndërsa te mediat ekziston një skepticizëm për mbulimin e kësaj partie.

September 16, 2013#

GazetaJNK.com

Visar I. Arifaj , 26, PF 

Visar Arifaj drejton subjektin më të ri në vend, Partinë e Fortë, e regjistruar më 20 qershor dhe e përbërë nga të rinj pa përvojë politike, që kritikojnë situatën aktuale në Kosovë përmes satirës.

http://gazetajnk.com/index.php?cid=1,3,6431

September 15, 2013#

InfoGlobi

Flet Kryetari Lexhendar, Visar Arifaj

Me moton “tenderët dhe punësimi, së pari për mua, pastaj për familjarët e nënkryetarët. Në fund edhe për popullin” radhët e Partisë së Fortë po shtohen dita ditës. Jozyrtarisht disa nga nënkryetarët kanë deklaruar për Info Globin se ‘pushtetarët kanë tallur me vite qytetarin e Kosovës’ dhe se tani është koha që qytetari të tallet me ta’.

 http://infoglobi.com/flet-komandanti-lexhendar-visar-arifaj/

September 14, 2013#

illyriapress.com

“Mënyra më e mirë për t’iu kundërvënë shtypjes është përqeshja më të”

Intervistë me Kryetarin e subjekti politik “Partia e Fortë”, Visar Arifaj

 http://illyriapress.com/menyra-e-mire-per-tiu-kundervene-shtypjes-eshte-perqeshja-te/