Loading...
 • 01 – Visar Arifaj

 • 10 – Lyra Hadri

  10 – Lyra Hadri (1982) Lyra Hadri për dallim nga Agim Çeku ka lindur në Prishtinë. […]

 • 09 – Dren Maliqi

  09 – Dren Maliqi (1981) U rilind në vitin 1981 në Prishtinë. Që në vitin e […]

 • 24 – Hana Qerimi

   (1989) U lind në qytetin e ndritshëm por të thatë, Prishtinë. Aty ku mbretëron ngjyra e […]

 • 12 – Ismail Cakolli

  11 – Ismail Cakolli (1988) Ismail Cakolli jo rastësisht vendosi të lindë në Prishinë. Këtë vendim […]

 • 21 – Rina Vuqitërna

  21 – Rina Vuqitërna (1991) Rina was born and raised in Prishtina. She went to primary […]

 • 11 – Abetare Gashi

  11 – Abetare Gashi (1988) Shquhet për mprehtesi, sens të theksuar të kreativitetit dhe si vajzë […]

 • 05 – Hana Qena

  05 – Hana Qena (1988) Hana Qena u lind me 5 maj 1988 në Prishtinë (në […]

 • 13 – Dren Ukmata

  13 – Dren Ukmata (1984) Në natën kur ka lindur, 7 nëntorit 1984, në Prishtinë kishte […]

 • 23 – Tringa Latifi

  23 – Tringa Latifi (1990) E lindur ne Prishtinë, qysh si femijë Tringa kishte talent për […]

 • 04 – Genc Salihu

  04 – Genc Salihu (1981) Genc Salihu lindi dhe u traumatizua më 14 korrik të vitit […]

 • 28 – Valon Badivuku

  28 – Valon Badivuku (1988) Sipas një miti Valon Badivuku asnjëherë në jetë nuk është bërë […]

 • 30 – Berna Caka

  30 – Berna Caka (1982) Anipse numri i saj si kandidate e Partisë së Fortë është […]

 • 03 – Nita Salihu

  03 – Nita Salihu (1984) Duke e ditur se një ditë ajo do t’i duhet qyteti […]

 • 25 – Yll Xhaferi

  25 – Yll Xhaferi  (1989) Është artist i lindur në Prishtinë, çka mund të ketë ndikuar […]

 • 20 – Zana Elshani

  20 – Zana Elshani (1989) Konform dashurisë të jashtëzakonshme të Partisë së Fortë për shtetet e […]

 • 06 – Dardan Ibrahimi

  06 – Dardan Ibrahimi (1987) I lindur në Prishtinë, më saktësisht në lagjen Dardania, prej nga […]

 • 18 – Shega Shkodra

  Shega Shkodra (1991) Lindur në Gjakovë dhe rritur në Prishtinë, Shega kaloi kohën më të madhe […]

 • 02 – Mic Sokoli

  U lind në Prishtinë në vitin 1991, ku tani punon dhe vepron. Qysh në vegjëli ishte […]

 • 08 – Genta Hoxha

  Genta është violiste (jo violiniste), e sapokthyer në vendlindje me një të ardhme të pacaktuar, por […]

 • 22 – Uran Ramosaj

  Ka lindur në Prishtinë. Ka qenë në një klasë me kryetarin lexhendar Visar Arifaj. 

 • 27 – Erzë Dinarama

  Erzë Dinarama u lind më 29 janar 1991, dy ditë më pas Justin Timberlake ka festuar […]

 • 15 – Alketa Sylaj

  Alketa Sylaj u lind në Mitrovicë me datën 21 shkurt 1991. Shkollën e fillore e kreu […]

 • 19 – Dritëro Mehmetaj

  Lindi në Qendrën Klinike Universitare, por mendjen e kishte në Prishtinë. Si fëmijë dëshirë e tij […]

 • 14 – Doruntina Vinca

  U lind dhe u rrit afër fontanës në Ulpianë të Prishtinës në një familje me traditë […]

 • 16 – Zgjim Elshani

  Zgjimi ka lindur fiks në vitin 1990. Lindja e tij ka ndodhur në një territor të […]

 • 29 – Saranda Sylejmani

  Shkollën fillore e ky përfunduar në Prishtinë, por paraprakisht ka lindur në po të njejtin qytet. […]

 • 07 Sara Sylejmani

  Në vitin 1990 dy Gjermanitë ishin bashkuar, ndërkohë në Kosovë ishte suprimuar autonomia. Në mes të […]

 • 00 – Sali Berisha

  Nuk është kandidat për asamble komunale të Prishtinës. Në KQZ nuk e kanë pranuar, sepse nuk […]

 • 26 – Blerta Thaçi

  Si e lindur në Gjilan ajo do të jetë përfaqësuese e këtij qyteti në Kuvendin Komunal […]

 • 17 – Luiza Sekiraqa

  17 – Luiza Sekiraqa (1992) Luiza ka lindur në Budapest të Hungarisë. Në mes të shkollimit […]